Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Spijkenisse Logo

Ontstoppen

WC verstopt Spijkenisse

Wij verhelpen jouw wc verstopping

SPIJKENISSE

WC verstopt Spijkenisse?

WC verstopt Spijkenisse? Heb jij last van een verstopte wc? Dan sta je waarschijnlijk niet te trappelen om dit zelf op te lossen. Het is een klus waar veel vervelende geuren bij komen kijken. Wil je wel zelf je wc ontstoppen? Dan hebben wij op deze pagina een aantal tips gezet waarmee jij zelf je wc kunt ontstoppen.

Als je het liever aan ons overlaat snappen wij dat heel goed. Bel met 0181 202 661 om een afspraak te maken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je begint is het handig om de vloer te bedekken, zo voorkom je dat de vloer vies wordt of beschadigd raakt. Leg daarom een stukje zeil of een paar oude doeken in het toilet. Dit is ook makkelijker met het opruimen na het ontstoppen.

Ontstoppen Spijkenisse Logo
Loodgieter ontstoppen Spijkenisse afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Als je weet wat de oorzaak van een verstopping is kun je bepalen wat de beste oplossing is om je toilet te ontstoppen. Een voorwerp dat niet goed weg kan spoelen omdat deze te groot is kun je het beste weer naar boven proberen te halen.

Wanneer je bijvoorbeeld vet of zand hebt proberen weg te spoelen kan het zijn dat dit blijft hangen in de leiding. Je kunt dan proberen om de leiding te ontvetten of om een spoeling te forceren.

Als je hulp nodig hebt bij het ontstoppen van je wc, dan staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via 0181 202 661.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Heb je iets proberen door te spoelen, maar komt het niet voorbij de kronkel in de wc? Dan is de kans groot dat je het voorwerp nog kunt zien. Je kunt dit dan simpel uit het toilet halen. Trek een paar rubberen handschoenen aan om je handen droog en schoon te houden tijdens deze klus.

Probeer het voorwerp niet opnieuw door te spoelen maar gooi het in de daarvoor bestemde afvalbak. Een grote prop met papier zou je nog eens uit elkaar kunnen scheuren om hem alsnog door te spoelen.

Doe je dit liever niet zelf? Bel dan Ontstoppingsdienst Spijkenisse op 0181 202 661.

Ontstoppen afvoer Spijkenisse
Ontstoppingsdienst Spijkenisse

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Is je wc verstopt door iets wat aan de afvoerwand is blijven plakken? Dan kun je dit misschien oplossen door te werken met wasmiddel. 

Spuit twee eetlepels wasmiddel in je toilet en gooi, vanaf een meter hoogte, een emmer warm water leeg in het toilet. Gebruik hierbij geen kokend water! Je porselein kan hier niet tegen en kan knappen of scheuren.

 

Bel vrijblijvend met de ervaren loodgieters van Ontstoppen Spijkenisse om jouw klus te bespreken. Je kunt ons 24/7 bereiken op 0181 202 661.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

 Als de bovengenoemde methodes niet werken, kun je gebruik maken van de oude vertrouwde wc ontstopper. Met de wc ontstopper kun je het voorwerp of vuil weer naar boven halen. Met de ontstopper creëer je zuigkracht. 

Tip: maak de ontstopper warm in een bak met warm water. De ontstopper wordt zo flexibel en sluit beter af op de hals van het toilet.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan de situatie erger maken. Het gaat met name om de trekkende beweging.

Ontstoppen Spijkenisse Leiding
WC verstopt Spijkenisse

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Als je gaat werken met een ontstoppingsveer, wees dan voorzichtig. Veel veren zijn van metaal gemaakt. Je kunt dus al snel beschadigingen oplopen aan je porselein of aan de binnenkant van je afvoer.

Bel Ontstoppen Spijkenisse om jouw klus te bespreken 0181 202 661.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Een verstopping komt niet altijd alleen door een blokkade van vuil of te grote voorwerpen. Er kunnen ook boomwortels in de leiding groeien. Dit blokkeert dan ook de leiding. Een leiding kan ook verzakken waardoor het water niet meer weg stroomt of nog erger, het stroomt terug.

Wij kunnen je leiding inspecteren met onze camera’s om zo de oorzaak te achterhalen. We kunnen dan ook direct het probleem voor je aanpakken. Stem je agenda af met die van ons en maak een afspraak. Bel 0181 202 661.

Graven riool Spijkenisse

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-spijkenisse

WC verstopt

WC verstopt Spijkenisse

Is je wc verstopt? Vervelend! Hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk mee geholpen worden. Vaak staan we de zelfde dag nog voor je klaar.

loodgieter-spijkenisse-ontstopping

Afvoer verstopt

Wanneer je gootsteen niet meer doorspoelt heb je waarschijnlijk te maken met een verstopping. Wij komen deze verstopping graag vandaag nog voor je ontstoppen. Maak een afspraak via onderstaand nummer.

loodgieter-in-spijkenisse-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Spijkenisse

Voorkomen is beter dan genezen. Plan daarom een rioolinspectie in met één van onze experts. Op deze manier ben je vervelende verstoppingen voor.

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog voor het plannen van een afspraak bij Ontstoppingsdienst Spijkenisse.

Loodgieter Spijkenisse Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit je doucheputje verstopt en kom je er zelf niet uit? Wij hebben ervaren loodgieters die de verstopping voor je kunnen ontstoppen Neem contact op via onderstaand nummer.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0181 202 661

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Spijkenisse

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Spijkenisse