Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Spijkenisse Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Spijkenisse

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

SPIJKENISSE

Afvoer verstopt Spijkenisse?

Afvoer verstopt SpijkenisseWanneer je afvoer verstopt zit wil je zo snel mogelijk de juiste oplossing vinden. Wij helpen je daar een handje bij, het is namelijk erg vervelend als je afvoer verstopt zit. Op deze pagina vind je een aantal praktische tips voor het ontstoppen van je afvoer.

Afvoer verstopt? En wil je dit overlaten aan een ervaren loodgieter? Bel dan met 0181 202 661 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst Spijkenisse

Zoek jij een ontstoppingsbedrijf in Spijkenisse? Dan heb je de juiste site gevonden.

Door onze centrale ligging in Spijkenisse kunnen wij snel ter plaatse zijn. We helpen je met iedere verstopping. Daarnaast voorzien we je van het beste advies om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.

Waar je verstopping ook door is ontstaan. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Bel daarom naar 0181 202 661 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Spijkenisse Logo
Loodgieter ontstoppen Spijkenisse afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Een verstopping wacht niet op kantoor tijden. Vaak zijn mensen op deze tijd ook niet thuis. Wij komen daarom ook buiten deze tijden graag een kijkje nemen naar jouw verstopping.

Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken op 0181 202 661. Ontstoppingsdienst Spijkenisse helpt je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

We zien vaak dat de afvoer van elektrische apparaten geblokkeerd wordt door een filter dat vol zit met vuil. Deze filters voorkomen dat de afvoer zelf verstopt raakt.

Deze filters kun je eenvoudig schoonmaken in een sopje. Wanneer ze weer droog zijn kun je ze terugplaatsen in de machine. Op deze eenvoudige manier loopt het water waarschijnlijk weer goed door je afvoer.

 

Ontstoppen afvoer Spijkenisse
Afvoer verstopt Spijkenisse

Sifon

Sifon legen

Het kan goed voorkomen dat het sifon onder je afvoer verstopt raakt door een ophoping van vuil. Dit sifon kun je makkelijk losschroeven en schoonmaken. Spoel het sifon goed door en zorg ervoor dat er geen resten meer in zitten. Plaats hem vervolgens terug en je afvoer zou weer goed door moeten lopen. Is dit niet het geval? Dan kun je ons bellen, wij lossen het graag voor je op.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Zuiveringszout is een krachtigie ontvetter. De leidingen worden hierdoor een stuk gladder, voor vuil is het moeilijker om aan de wanden te blijven plakken.

Meng het zuiveringszout met wat azijn voor een extra krachtig effect. Giet deze combinatie in je afvoer en laat het een poosje goed intrekken.

Ontstoppen Spijkenisse Leiding
Riool ontstoppen Spijkenisse graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Als je de soda in de leiding hebt gegooid en de verstopping blijft aanhouden kun je de plopper erbij halen. De plopper zuigt het vuil omhoog, het mooie is dat je net de leiding hebt ontvet en het vuil dus makkelijker omhoog zou moeten komen.

Geeft dit ook geen goed resultaat? Dan lossen we het graag voor je op. Bel Ontstoppingsdienst Spijkenisse op 0181 202 661.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Als de plopper niet werkt kun je ook proberen om de leiding vrij te maken met een ontstoppingsveer.

Deze veer kun je ver in de leiding drukken om het vuil los te kloppen of door de leiding heen te duwen. Het soda wat je in de leiding hebt gegooid zorgt ervoor dat dit makkelijker gaat.

Je merkt direct verschil wanneer het is opgelost. Het water loopt weer soepel door.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel naar 0181 202 661. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Spijkenisse
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn diverse manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Je kunt denken aan een verstopping door het doorspoelen van tampons, vochtige doekjes, grote voorwerpen, grote proppen papier of een verzakking van je leiding. Het kan ook zijn dat de leiding is verschoven door een aardverschuiving of dat boomwortels de leiding ingroeien. Je leiding kan ook nog scheuren door verschillende oorzaken.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Wij lossen ieder situatie voor je op. Maak een afspraak met Ontstoppen Spijkenisse via 0181 202 661.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Je kunt een verstopping voorkomen door geen grote voorwerpen door het toilet of je afvoer te spoelen. Afvalresten zorgen voor een ophoping in een leiding. Dit is dus makkelijk te voorkomen.

Het kan ook zo zijn dat je leiding is verzakt. Dit zie je zelf niet snel. Daarom komen wij graag even een kijkje in je leiding nemen met onze camera’s zo sporen wij ieder probleem snel op. Bel Ontstoppingsdienst Spijkenisse op 0181 202 661.

Loodgieter Spijkenisse Ontstoppen
WC ontstoppen Spijkenisse

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Kosten lopen sterk uiteen door vershchillende factoren. Wij zorgen er in iedergeval voor dat je vooraf op de hoogte bent van onze tarieven. Als je hier meer akkoord gaat, gaan wij voor je aan de slag. 

Je ontvangt dus geen onverwacht hoge rekening achteraf. Wij lossen iedere verstopping, hoe hardnekkig ook, voor je op.

Ons ervaren team staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar.

Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0181 202 661.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Is je wc verstopt? Vervelend! Hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk mee geholpen worden. Vaak staan we de zelfde dag nog voor je klaar.

loodgieter-spijkenisse-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Spijkenisse

Wanneer je gootsteen niet meer doorspoelt heb je waarschijnlijk te maken met een verstopping. Wij komen deze verstopping graag vandaag nog voor je ontstoppen. Maak een afspraak via onderstaand nummer.

loodgieter-in-spijkenisse-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Spijkenisse

Voorkomen is beter dan genezen. Plan daarom een rioolinspectie in met één van onze experts. Op deze manier ben je vervelende verstoppingen voor.

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog voor het plannen van een afspraak bij Ontstoppingsdienst Spijkenisse.

Loodgieter Spijkenisse Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit je doucheputje verstopt en kom je er zelf niet uit? Wij hebben ervaren loodgieters die de verstopping voor je kunnen ontstoppen Neem contact op via onderstaand nummer.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Spijkenisse

Wil jij van je verstopte afvoer af? Onze ervaren loodgieters staan 24/7 voor je klaar.

In Spijkenisse en omstreken kunnen wij snel ter plaatse zijn door onze centrale ligging in Spijkenisse.

Wij zijn te bereiken op 0181 202 661.

Verstopping Spijkenisse

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Spijkenisse

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Spijkenisse Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Ontstoppen Spijkenisse. Ze hebben veel inzet en passie voor het vak.

Jumbo Spijkenisse

Ontstoppen Spijkenisse heeft flexibiliteit getoond door laat op de avond nog langs te komen om de problemen op te lossen.

SCO' 63

Altijd goede en snelle service. Ontstoppen Spijkenisse is dezelfde dag nog op locatie gekomen om onze verstopping op te lossen.

Brandweer Kazerne Spijkenisse

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

Riool.linkkwartier, Riool.beginzo, Riool.vindjeviahier, riool.startbeurs, riool.web-directory, riool.linkjespagina, riool.vinddirect, riool.onzestart, riool.linkmee, riool.startze, riool.m4n, riool.zoekvinden, riool.uwpagina, Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0181 202 661

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Spijkenisse

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Spijkenisse